Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 243g93kcal2.4g16.7g0.5g6.1g
Nauris 49g13kcal0.5g2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos16g116kcal0.1g0.1g12.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi216g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton32g52kcal2.6g1.3g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g585kcal12.6g46g35.6g15.8g
Valittu annoskoko625g292kcal6.3g23g17.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g146kcal3.2g11.5g8.9g4g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566