Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Purjosipuli 46g10kcal0.8g1.1g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g59g17kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Tomaatti, tuore91g19kcal0.5g3.5g0.3g1.3g
Papu valkoinen, keitetty 91g98kcal7.7g12.8g0.3g6.4g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk64g25kcal1.1g4.8g0.1g3.2g
Fariinisokeri6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g228g68kcal2.3g9.1g0.7g0g
Oliiviöljy 12g109kcal0g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g761kcal26.4g85.8g28g27.8g
Valittu annoskoko625g381kcal13.2g42.9g14g13.9g
Annoskoko puolitettuna313g190kcal6.6g21.5g7g7g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914