Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi166g231kcal31.3g0g11.7g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)166g42kcal1.7g9.2g0g2.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)21g90kcal1.1g13.3g3.5g0.2g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys6.2g23kcal0g5.6g0g0.1g
Lasagnelevy Rainbow34g125kcal4.8g24.2g1.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1032kcal78.4g106.8g32.6g8g
Valittu annoskoko625g516kcal39.2g53.4g16.3g4g
Annoskoko puolitettuna313g258kcal19.6g26.7g8.2g2g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142