Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 67g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sokeri 39g157kcal0g38.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g13.8g0.2g0.7g
Perunajauho 1dl=70g15g51kcal0g12.4g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 46g15kcal1.4g2.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl61g206kcal1.2g1.8g21.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g76g49kcal8.3g3.2g0.2g0g
Marianne crush 150g46g196kcal0.5g39.1g3.8g0.8g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)129g110kcal0.4g26.4g0.1g2.7g
Kuohukerma,valio,2dl91g310kcal1.8g2.7g31.9g0g
Ranskalaiset pastillit30g140kcal0.9g21.2g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2840kcal49.8g334.8g140g8.4g
Valittu annoskoko625g1420kcal24.9g167.4g70g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g710kcal12.5g83.7g35g2.1g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576