Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr74g206kcal5.9g7g17.6g1.2g
Kesäkurpitsa, tuore331g56kcal2g8.3g1.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Aurajuusto44g150kcal8.8g0g12.8g0g
Ruokakerma 5%, Valio147g96kcal2.2g6.2g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1031kcal38.6g45.8g78.4g8g
Valittu annoskoko625g516kcal19.3g22.9g39.2g4g
Annoskoko puolitettuna313g258kcal9.7g11.5g19.6g2g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757