Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g145g496kcal22.5g91.7g4.4g8.7g
Tonnikala vedessä, rainbow116g116kcal23.3g0.6g2.3g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g36g179kcal2.3g18.9g10.4g0.7g
Ruokakerma Valio 5%166g100kcal2g4.7g8.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 50g51kcal1.7g9g0.5g1.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1997kcal104.4g252.4g63g22.4g
Valittu annoskoko625g998kcal52.2g126.2g31.5g11.2g
Annoskoko puolitettuna313g499kcal26.1g63.1g15.8g5.6g
Arvot/100g100g160kcal8.4g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89850