Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green85g275kcal20.3g41.4g0.8g10.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g208g73kcal2.1g14.2g1g2.9g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lehtikaali 23g9kcal0.8g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g915kcal68.6g115.8g15.2g28g
Valittu annoskoko625g458kcal34.3g57.9g7.6g14g
Annoskoko puolitettuna313g229kcal17.2g29g3.8g7g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012