Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 114g73kcal3.7g5.5g4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g29g106kcal4g20.7g0.7g1.2g
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Chilikastike original, Felix17g15kcal0.3g2.6g0g0g
Persilja 34g9kcal0.5g0.4g0.1g2.7g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g114g69kcal0.5g17.1g0.1g1.6g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 285g421kcal61.4g0g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1475kcal148.6g92.8g55g11g
Valittu annoskoko625g738kcal74.3g46.4g27.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g369kcal37.2g23.2g13.8g2.8g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152