Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu40g28kcal5.7g0.3g0.4g0g
Sinisimpukka vedessä 40g35kcal6.2g0.8g0.8g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g159g127kcal30.2g0g1.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)159g40kcal1.6g8.7g0g2.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Ruokakerma ingman 5%79g68kcal2.8g4.8g4g0g
Torino tumma proteiinipasta plus99g337kcal22.8g52.6g3.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1402kcal140g139.2g33.2g18g
Valittu annoskoko625g701kcal70g69.6g16.6g9g
Annoskoko puolitettuna313g351kcal35g34.8g8.3g4.5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157