Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g162g373kcal10.9g68.1g2.8g22.7g
Tonnikala vedessä 115g120kcal25.7g0g1.7g0g
Tomaatti 205g47kcal1.1g7.1g0.6g2.9g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)57g155kcal17.2g0g9.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 12g8.6kcal0.2g1.4g0.2g0.5g
Tilli, tuore 49g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Becel kevyt margariini 5g25g79kcal0.4g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1592kcal114.6g154g48g54.2g
Valittu annoskoko625g796kcal57.3g77g24g27.1g
Annoskoko puolitettuna313g398kcal28.7g38.5g12g13.6g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778