Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 48g343kcal0.4g0.2g38.6g0g
Sokeri49g200kcal0g49.2g0g0g
Kaurahiutale 62g231kcal9g35.2g4.5g6.2g
Kaurajauho 21g80kcal3.1g12.1g1.6g2.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 39g15kcal0.4g2.3g0.4g0.2g
Vanilla vaniljakastike gogreen155g325kcal0.8g32.5g21.6g0.8g
Banaani, kuorittu 135g118kcal1.4g24.7g0.5g2.4g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 116g86kcal0.9g18g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2794kcal32g348.4g135.4g26g
Valittu annoskoko625g1397kcal16g174.2g67.7g13g
Annoskoko puolitettuna313g699kcal8g87.1g33.9g6.5g
Arvot/100g100g224kcal2.6g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343