Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g172g602kcal22.5g119.3g2.9g5.5g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)172g155kcal28g2.4g3.8g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g138g117kcal1.9g6.1g9.6g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa69g206kcal15.8g0g15.8g0g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 17g152kcal0g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2510kcal138.4g262.8g99g15.6g
Valittu annoskoko625g1255kcal69.2g131.4g49.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g628kcal34.6g65.7g24.8g3.9g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686