Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 153g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8046g186kcal34.8g2.3g4.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu306g385kcal33.6g0.9g27.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 76g252kcal1.5g2.3g26.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g7.6g0.8kcal0.1g0g0g6.5g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 32g233kcal0.4g0.1g26.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2114kcal140.8g11.2g168.8g13g
Valittu annoskoko625g1057kcal70.4g5.6g84.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna313g529kcal35.2g2.8g42.2g3.3g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107