Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3122g80kcal13.5g5.1g0.4g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)61g441kcal0.1g0.1g48.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g218kcal6.5g44.5g0.8g2.2g
Leivinjauhe 2.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit98g21kcal3.2g1.9g0g2.4g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g98g181kcal21.5g2g9.8g0g
Kananmuna kuoreton 81g115kcal10.1g0.2g8.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl98g333kcal2g2.9g34.3g0g
Oregano, kuivattu 1g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2791kcal114.2g115.6g205.2g10g
Valittu annoskoko625g1395kcal57.1g57.8g102.6g5g
Annoskoko puolitettuna313g698kcal28.6g28.9g51.3g2.5g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.2g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245