Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 293g367kcal61.6g0g13.2g0g
Ruokakerma ingman 5%198g168kcal6.9g11.9g9.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original31g22kcal1.3g2.5g0.9g0.9g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Mustapippuri 0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 8.9g79kcal0g0g8.9g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g69g51kcal3.1g8.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1428kcal149.6g54.8g66.2g4.6g
Valittu annoskoko625g714kcal74.8g27.4g33.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g357kcal37.4g13.7g16.6g1.2g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547