Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 37g28kcal0.7g5.7g0.1g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 52g39kcal1g8g0.1g0.5g
Keittojuurekset, apetit74g19kcal0.7g3.5g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi369g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 86g97kcal18.2g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g371kcal41.4g35.2g6g5.4g
Valittu annoskoko625g185kcal20.7g17.6g3g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g93kcal10.4g8.8g1.5g1.4g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600