Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g132g952kcal1.3g1.3g105.8g0g
Fariinisokeri132g537kcal0g132.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.6g0.3g11.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten30g98kcal7g13.4g6.2g3.3g
Pandan tumma suklaa 150 g46g247kcal2.3g24.1g14.8g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g66g347kcal6.3g35.1g20.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl33g191kcal7g1.8g16.7g3.8g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g27kcal0g6.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 66g218kcal1.3g2g23.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5559kcal78g435.6g396.6g14.2g
Valittu annoskoko625g2779kcal39g217.8g198.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g1390kcal19.5g108.9g99.2g3.6g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.8g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773