Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl6.4g56kcal0g0g6.4g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)102g137kcal20.5g0g6.1g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g43g107kcal6g1.5g8.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto26g72kcal4.9g0g5.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g213g88kcal3g17.3g0.6g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g128g83kcal2g19.2g0.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g107g160kcal1.7g3.7g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1405kcal76.2g83.4g86.6g0g
Valittu annoskoko625g703kcal38.1g41.7g43.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g351kcal19.1g20.9g21.7g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267