Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 98g140kcal12.3g0.3g10.1g0g
Sokeri 134g543kcal0g133.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g163kcal0.2g0.2g17.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 8.9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.9g36kcal0g8.8g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta174g626kcal22.6g121.7g3.7g6.1g
Kookoshiutale 16g103kcal1.3g1g10.1g2.5g
Hasselpähkinä 29g187kcal4.1g1g17.7g5.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)86g405kcal3.5g52.2g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4435kcal89g644.4g158.2g27.4g
Valittu annoskoko625g2217kcal44.5g322.2g79.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna313g1109kcal22.3g161.1g39.6g6.9g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.5g12.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316