Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g195g547kcal37.1g0g43g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g207g72kcal3.3g14.2g0.2g2.9g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g223g179kcal24.6g6.5g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1596kcal130g41.4g99.4g5.8g
Valittu annoskoko625g798kcal65g20.7g49.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g399kcal32.5g10.4g24.9g1.5g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573