Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g341g82kcal4.1g11.6g0.7g7.2g
Kurkku, tuore102g10kcal0.6g1.7g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika, punainen17g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sokeri29g118kcal0g29g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g34g6.8kcal0g2.2g0g0g
Siirappi, tumma2.4g7.6kcal0g1.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 31g272kcal0g0g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1019kcal10.6g97.4g63.4g17.6g
Valittu annoskoko625g509kcal5.3g48.7g31.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g255kcal2.7g24.4g15.9g4.4g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94633