Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g389g506kcal66.1g4.3g24.9g0g
Sitruuna 100g117g42kcal0.7g7g1.3g0g
Lime, kuorittu, annos 50g19g7kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Timjami 0.8g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g5.8g19kcal0.1g4.6g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1189kcal136.6g37.6g54.2g2g
Valittu annoskoko625g594kcal68.3g18.8g27.1g1g
Annoskoko puolitettuna313g297kcal34.2g9.4g13.6g0.5g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263