Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 192g234kcal40.8g0g7.7g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g376g131kcal6.8g24g0.8g12g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Osterikastike, Blue Dragon13g15kcal0.4g3.4g0g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1062kcal99.2g60.6g47g24g
Valittu annoskoko625g531kcal49.6g30.3g23.5g12g
Annoskoko puolitettuna313g266kcal24.8g15.2g11.8g6g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359