Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)212g339kcal40.3g0g19.1g0g
Punajuuri 141g54kcal1.4g9.8g0.3g3.5g
Kaali, valkokaali57g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Pavut,ruskeat suolaliemess48g48kcal3.4g7.2g0.6g10.4g
Peruna, keskikokoinen 60g85g51kcal1.3g11g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.2kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1124kcal95.4g67g49g34.6g
Valittu annoskoko625g562kcal47.7g33.5g24.5g17.3g
Annoskoko puolitettuna313g281kcal23.9g16.8g12.3g8.7g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259