Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g33g118kcal2.6g25.9g0.2g0.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g155g353kcal29.4g0g26.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g103g103kcal7.7g15.4g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 232g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä77g58kcal3.2g9.7g0.6g2.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.9g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1294kcal87.4g104.2g57.6g6.8g
Valittu annoskoko625g647kcal43.7g52.1g28.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna313g324kcal21.9g26.1g14.4g1.7g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586