Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu213g639kcal8.7g8.5g63.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 160g102kcal5.1g7.7g5.6g0g
Katkarapu 85g58kcal12.3g0g0.9g0g
Sieni-sipulihakkelus 106g29kcal1.6g3g0.5g2.8g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g53g7.4kcal0.5g1.6g0g0g
Tilli mauste2.4g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.2g5.4kcal0.3g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1685kcal57g44g141.8g5.8g
Valittu annoskoko625g842kcal28.5g22g70.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna312g421kcal14.3g11g35.5g1.5g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636