Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 45g7.1kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Paprika punainen 108g32kcal1g4.8g0.4g2g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g14g15kcal0.1g3.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g5g0.2g1.8g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)180g144kcal29.8g0g1.8g0g
Soijakastike 5.4g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl112g135kcal3.8g4g11.2g0g
Tomaatti 58g13kcal0.3g2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g752kcal75g39.6g27.8g10.6g
Valittu annoskoko625g376kcal37.5g19.8g13.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g188kcal18.8g9.9g7g2.7g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239