Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 414g100kcal7.5g9.1g1.2g9.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g233kcal0g0g25.9g0g
Valkosipuli 39g42kcal3.1g6.3g0.2g0.8g
Inkivääri, tuore, silputtu26g21kcal0.5g4.6g0.2g0.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 39g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g2.6g9kcal0.1g2.1g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.6g8kcal0.3g1.6g0.2g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.6g9kcal0.1g2.1g0.1g0g
Korianteri, annos 10g6.5g1.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 2.6g8.3kcal0.4g0.5g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g880kcal24.4g54.4g56.4g25.4g
Valittu annoskoko625g440kcal12.2g27.2g28.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna313g220kcal6.1g13.6g14.1g6.4g
Arvot/100g100g70kcal2g4.4g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97280