Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino67g229kcal15.5g35.6g2.5g4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 134g186kcal25.2g0g9.4g0g
Sipuli 61g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g67g47kcal2.2g8.1g0.5g2.1g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 235g89kcal8.9g12g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 61g76kcal6.7g0.2g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1288kcal118.6g117.6g36.4g14.2g
Valittu annoskoko625g644kcal59.3g58.8g18.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g322kcal29.7g29.4g9.1g3.6g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381