Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g214g278kcal44.8g0g8.5g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g36g6.4kcal0.4g1.2g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)36g103kcal8.2g0.5g7.5g0g
Siitakesieni 36g9kcal0.6g0.9g0.1g1.2g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)47g89kcal0.7g0.8g9.4g2.1g
Paprika punainen 71g21kcal0.7g3.2g0.3g1.4g
Maustekurkku36g5.9kcal0.2g1.1g0g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl107g363kcal2.1g3.2g37.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 36g139kcal0.8g0.8g14.9g0g
Voi 8.5g62kcal0.1g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2153kcal117.2g23.4g170g10.6g
Valittu annoskoko625g1076kcal58.6g11.7g85g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g538kcal29.3g5.9g42.5g2.7g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236