Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.200g700kcal26.6g136g4.8g7.6g
Sokeri 87g354kcal0g87.1g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)180g59kcal5.9g8.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g77g554kcal0.8g0.8g61.5g0g
Neilikka, annos 4g2.1g7.5kcal0.1g1.6g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.7g24kcal0.8g4.6g0.5g2.2g
Siirappi 72g216kcal0.1g53.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3829kcal68.6g582.8g133.8g19.6g
Valittu annoskoko625g1914kcal34.3g291.4g66.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna313g957kcal17.2g145.7g33.5g4.9g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450