Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 99g721kcal1.2g0.4g80.8g0g
Sokeri 145g588kcal0g144.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu74g93kcal8.1g0.2g6.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai85g298kcal10.2g60.5g1.8g2.6g
Leivinjauhe 8.5g15kcal0.4g3.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Banaani, kuorittu 210g183kcal2.2g38.5g0.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3818kcal44.4g499.6g180.2g12.8g
Valittu annoskoko625g1909kcal22.2g249.8g90.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g955kcal11.1g124.9g45.1g3.2g
Arvot/100g100g306kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586