Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha194g322kcal36.8g0g19.4g0g
Paprika punainen 97g28kcal0.9g4.4g0.4g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g97g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Makaroni, tumma 80g288kcal10.8g52.5g2.4g4.7g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Ruokakerma Valio 5%97g58kcal1.2g2.7g4.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 22g193kcal0g0g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1854kcal101.6g134.6g98.2g19.2g
Valittu annoskoko625g927kcal50.8g67.3g49.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna313g464kcal25.4g33.7g24.6g4.8g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341