Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g24g79kcal12.2g7.3g0.1g1.3g
Tonnikala vedessä 73g76kcal16.4g0g1.1g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g88g306kcal11.8g57.4g2.5g5.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen146g48kcal4.8g7.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)15g39kcal4.4g0g2.5g0g
Vesi195g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 54g76kcal6.7g0.2g5.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.3g66kcal0g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1395kcal113.2g146.4g38g14g
Valittu annoskoko625g697kcal56.6g73.2g19g7g
Annoskoko puolitettuna313g349kcal28.3g36.6g9.5g3.5g
Arvot/100g100g112kcal9.1g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870