Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g43g152kcal5.2g30.8g0.9g1.3g
Ruisjauho Pirkka36g109kcal3.5g21.7g0.7g5.3g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka75g257kcal9.7g49.1g2g3g
Kuivahiiva, annos 11g4.6g16kcal2g1.8g0.3g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g19g168kcal0g0g18.6g0g
Heinz ketsuppi37g38kcal0.3g8.9g0g0g
Chilikastike (Hp)6.2g8.3kcal0.1g2g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti137g191kcal24.6g1.4g6.8g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka56g32kcal0.2g7.8g0.1g0.6g
Aurajuusto (Valio), annos 17g33g113kcal6.6g0g9.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%83g236kcal25.6g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2638kcal155.6g247g106.2g20.4g
Valittu annoskoko625g1319kcal77.8g123.5g53.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g659kcal38.9g61.8g26.6g5.1g
Arvot/100g100g211kcal12.4g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890