Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 90g96kcal3.6g17.5g0.8g1.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 150g155kcal5.2g27g1.6g4.4g
Salaatti, jäävuori tuore75g7.5kcal0.8g0.6g0.2g0.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6g1.2kcal0g0.4g0g0g
Tonnikala vedessä 139g145kcal31.2g0g2.1g0g
Purjosipuli 53g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Omena, keskikokoinen 200g105g36kcal0.2g7.5g0.3g1.9g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1251g908kcal84.2g108.8g10.2g20.8g
Valittu annoskoko626g454kcal42.1g54.4g5.1g10.4g
Annoskoko puolitettuna313g227kcal21.1g27.2g2.6g5.2g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211