Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 31g99kcal4.6g5.7g4g11.5g
Vesi, vesijohtovesi 1961g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk1121g300kcal6.7g59.4g2.2g15.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.7g0.6g7g
Peruna, vanha, kuorittu 952g725kcal17.9g147.6g1.9g9.5g
Paprika punainen 476g139kcal4.5g21.4g1.9g9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.8g3.7g0.1g0.4g
Sipuli 154g47kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1121g1905kcal212.9g0g112.1g0g
Ketsuppi, Heinz140g144kcal1.3g33.8g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12516g6922kcal506.6g591.4g246.4g114.8g
Valittu annoskoko6258g3461kcal253.3g295.7g123.2g57.4g
Annoskoko puolitettuna3129g1731kcal126.7g147.9g61.6g28.7g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019