Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore150g15kcal0.9g2.5g0.2g1.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.3g0.3g0g
Hunajameloni kuorittu 75g28kcal0.5g5.9g0.1g0.6g
Cantaloupe meloni75g15kcal0.5g3.1g0.1g0.7g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Viinietikka balsami11g3.9kcal0g0.1g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl10g88kcal0g0g10g0g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1252g394kcal8.8g38.2g21.8g7g
Valittu annoskoko626g197kcal4.4g19.1g10.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g98kcal2.2g9.6g5.5g1.8g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3.1g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552