Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1800g631kcal83.2g35.1g5.4g45g
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Tomaatti 1600g364kcal9g55.2g4.8g22.4g
Persilja 160g44kcal2.2g1.8g0.3g12.8g
Basilika, tuore160g64kcal5g8g1.3g6.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g200g776kcal66g0g56.8g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl40g352kcal0g0g40g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kananmuna 50g(kpl)1000g1260kcal110g3g90g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl128g181kcal6g11.8g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12520g8179kcal599g358.4g429.8g217.8g
Valittu annoskoko6260g4089kcal299.5g179.2g214.9g108.9g
Annoskoko puolitettuna3130g2045kcal149.8g89.6g107.5g54.5g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152