Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 899g615kcal129.8g0g9.9g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g2497g7243kcal274.7g1373.6g64.9g0g
Sipuli (kuorittu)549g148kcal7.1g26.4g1.1g9.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl67g607kcal0g0g67.4g0g
Voi 70g507kcal0.8g0.3g56.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka70g57kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1998g3197kcal42g75.9g299.7g2g
Soijakastike 90g54kcal4.6g8.5g0.1g0g
Valkopippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Oregano, kuivattu 18g53kcal1.9g3.8g1.8g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12520g24972kcal927g3004.8g1005g39.8g
Valittu annoskoko6260g12486kcal463.5g1502.4g502.5g19.9g
Annoskoko puolitettuna3130g6243kcal231.8g751.2g251.3g10g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551