Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Rypsiöljy 720g6367kcal0g0g720g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1440g4941kcal146.7g1008g17.3g50.4g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Rusina 480g1404kcal13.4g288.5g2.4g46.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g320g1920kcal76.8g21.1g172.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12520g40088kcal628.6g4863.2g1946.4g216.8g
Valittu annoskoko6260g20044kcal314.3g2431.6g973.2g108.4g
Annoskoko puolitettuna3130g10022kcal157.2g1215.8g486.6g54.2g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097