Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1803g530kcal10.1g95.5g3.6g34.2g
Kidneypapu, suolaliemessä1893g2082kcal147.6g340.7g9.5g151.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1127g3611kcal301.6g0g269.7g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Paprika vihreä 766g163kcal7.2g19.2g2.3g14.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Rypsiöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g14341kcal954.4g993g699.4g426.4g
Valittu annoskoko6264g7171kcal477.2g496.5g349.7g213.2g
Annoskoko puolitettuna3132g3585kcal238.6g248.3g174.9g106.6g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826