Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1018g4130kcal0g1016.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 718g902kcal79g1.9g64.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 584g2003kcal59.5g408.5g7g20.4g
Vehnälese 60g137kcal8g9.2g2.7g22.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g218kcal2.1g47.6g2.1g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl599g5387kcal0g0g598.6g0g
Porkkanaraaste 200g1796g485kcal10.8g95.2g3.6g44.9g
Tomusokeri 1dl=60g449g1796kcal0g448.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.7g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 898g2592kcal98.8g26.9g233.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g35833kcal519.6g4238.6g1824.4g175.6g
Valittu annoskoko6264g17917kcal259.8g2119.3g912.2g87.8g
Annoskoko puolitettuna3132g8958kcal129.9g1059.7g456.1g43.9g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696