Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton1262g2776kcal141.3g31.5g239.7g1.3g
Porkkanaraaste 200g901g243kcal5.4g47.8g1.8g22.5g
Rypsiöljy rainbow45g406kcal0g0g45.1g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g4056g4555kcal90.4g1009.9g16.2g37.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g15959kcal474.2g2178.4g605.6g123g
Valittu annoskoko6264g7980kcal237.1g1089.2g302.8g61.5g
Annoskoko puolitettuna3132g3990kcal118.6g544.6g151.4g30.8g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711