Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit803g1044kcal24.1g16.1g104.4g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2249g7645kcal314.8g0g697.1g0g
Broilerinfilee (Snellman)3212g2666kcal526.8g54.6g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g22711kcal1731.4g141.4g1667.2g0g
Valittu annoskoko6264g11356kcal865.7g70.7g833.6g0g
Annoskoko puolitettuna3132g5678kcal432.9g35.4g416.8g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231