Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 4819g4042kcal879.4g0g53g0g
Pekoni rasvainen 675g2536kcal81g0g249.6g0g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.3g0.4g3.3g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g48g4.8kcal0.7g0g0.3g41g
Kananmuna kuoreton 530g756kcal66.3g1.6g54.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g14794kcal2059.6g21.8g715.2g88.6g
Valittu annoskoko6264g7397kcal1029.8g10.9g357.6g44.3g
Annoskoko puolitettuna3132g3699kcal514.9g5.5g178.8g22.2g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900