Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g2000g800kcal10g240g4g0g
Juuressose Pirkka 500g2000g800kcal14g178g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4g5.2kcal0.1g0.8g0.2g0.6g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g60g540kcal0g0g60g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g180g504kcal34.2g0.1g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12536g5350kcal120.4g845.6g215.8g2.2g
Valittu annoskoko6268g2675kcal60.2g422.8g107.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna3134g1338kcal30.1g211.4g54g0.6g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522