Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 286g634kcal50.1g0g48.7g0g
Kuohukerma (Ingman)208g707kcal4.6g6.4g72.8g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto104g291kcal19.8g0g22.9g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)8.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.4g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma (Ingman)0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1255g3371kcal149.8g15g299.2g0.8g
Valittu annoskoko627g1686kcal74.9g7.5g149.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna314g843kcal37.5g3.8g74.8g0.2g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296