Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g200g1200kcal48g13.2g108g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Liivatelehti, gelatiini150g524kcal128.4g0g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g100g340kcal3g3g35g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g100g255kcal5.9g3.2g23.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 5g20kcal0.1g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1255g5412kcal372.2g49.6g415.4g0g
Valittu annoskoko628g2706kcal186.1g24.8g207.7g0g
Annoskoko puolitettuna314g1353kcal93.1g12.4g103.9g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678