Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g19g67kcal1.1g14.5g0.3g0.4g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 225g86kcal2.3g15.5g0.5g5.6g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g150kcal17.1g0g9g0g
Basilika, tuore 2.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss17g57kcal3.7g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1256g907kcal62.6g73.2g37.4g12.8g
Valittu annoskoko628g453kcal31.3g36.6g18.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna314g227kcal15.7g18.3g9.4g3.2g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796